Blog

WORKSHOP Minden amit egy nőnek tudni kell, vagy tudni érdemes!

Szenvedélyem a szépségre és egészségre való törekvés, kívül, belül!

Kidolgoztam egy programot, hogy együtt elérjük!

Bár a csapból is az folyik, hogyan tehetünk szert nagyobb önbizalomra, hogyan legyünk magabiztosabbak.Azt gondolom, ezek fejlesztése valóban fontos, de ez csak egy szűk szegmense a nő teljes kibontakozásának, legyen az család, párkapcsolat, társas kapcsolatok vagy karrier. Számtalan szerepben kell jól teljesítenünk, ezt várja el a környezetünk is.

Nőként sokszor találjuk magunkat új életszakaszban és nem mindig tudjuk, merre is menjünk tovább. Minden kornak megvan a maga szépsége, de minden anyának rémisztő belegondolni, mi lesz, ha a gyerekek elköltöznek, és már nem gondoskodhat róluk napi szinten. Ilyenkor még tele vagyunk ambíciókkal, és szeretnénk hasznosan és termékenyen tölteni az előttünk álló időszakot is.

Új dolgokba kezdeni, jól tudom én is, nem könnyű! Újra kell gondolnunk magunkat, hiszen 10-20 év alatt sokat változik a világ, változunk mi is, vágyaink is, külsőnk is.

Ha testileg és lelkileg jól vagyunk, az kihat a külsőnkre, mert mi „öltöztetne jobban” egy önbizalommal teli, boldog mosolynál,  külső megjelenésünk pedig hat a belsőnkre.

Az elmúlt nehéz időszak sokaknak embert próbáló volt. Soha ennyi időt nem töltöttünk még párunkkal egy igen ingerszegény, rutinunkból kizökkentő életvitelben. Talán most még nehezebb volt kivívni párunk figyelmét, amire joggal vágyunk. Sok anyuka zsonglőrködött a home school és a home office között. Külsőnkkel sem foglalkoztunk annyit, többnyire cicanaciban telt az elmúlt egy év és a testedzés sem ment könnyen.

Mindez arra ösztönzött, hogy kidolgozzak egy olyan komplex programot, ami segít:

A kor múlásának előnyeire is rávilágít ez a program, mert van bőven. Pl.: elfogadjuk magunkat, úgy ahogy vagyunk, és már nem törődünk azzal, hogy ki mit szól, ha belefogunk valamibe.

Ez igazán felszabadító érzés!

Ha megszólított téged ez a néhány gondolat, akkor várlak nagyon sok szeretettel a szeptemberben induló 7 alkalmas kurzuson, 6-8 fős csoportokban.

A workshop tematikája, amiben magasabb szintre léphetsz:

Mindez szórakoztató, szemléletes, és kibeszélő formában!

A workshop 42000 Ft, de ha augusztus 20- ig jelentkezel early bird akcióban 35000 Ft

A workshop címe:

Minden, amit egy nőnek tudni kell, vagy tudni érdemes!

A workshop célja:

A workshop résztvevői: Hölgyek 6-8 fős csoportokban.

A workshop tematikája: 7 alkalmas 3 órás kurzus. minden alkalommal egy téma átbeszélése vendégelőadókkal, profi sminkessel, sok képi anyaggal interaktív formában, elfogadó, támogató légkörben.

A workshop helyszíne: Budapest, 1026 Pasaréti út 84.

Jelentkezés: Vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolati űrlapon keresztül! itt