Szolgáltatás

A legjobb helyen vagy, ha készen állsz, hogy

Hidd el ez nem lehetetlen, és nem is elérhetetlen!
Egyszerűen csak érezd jobban magad a mindennapokban!

Szolgáltatások

 

Life Coaching

Ha szeretnél jelentős változást a társas kapcsolataidban, a magánéletedben és a karrieredben, vagy csak szeretnél kilépni komfort zónádból és tudatosabb életet élni, akkor neked pont egy life coachra van szükséged.
Ha azt gondolod, hogy ez túl költséges, akkor biztosíthatlak, a befektetés bőségesen megtérül. A coaching folyamat lényege, hogy előremutat, a probléma megoldására fókuszál, ellentétben a terápiával, ami a múlt sérelmeit boncolja és orvosolja. Megfogalmazzuk a célt, és lépésről-lépésre haladunk előre a megvalósítás felé. A coaching legfontosabb eszköze a kérdezés és olyan technikák alkalmazása, melyek rávilágítanak a problémák lényegére azért, hogy később tudatosabb döntéseket tudj meghozni.

 

Stílustanácsadás

Először téged lássanak meg aztán a ruhát! Inkább légy kreatív!

Vallom, hogy nem kell méregdrága designer holmikban járnunk! Legtöbbünk nagyon jól érzi magát ezek nélkül is.

Hiszem, hogy a külső megjelenésünk szorosan összefügg a belsőnkkel, a lelkiállapotunkkal. A testünk, a lelkünk temploma, ezért szükség van mindkettő ápolására. Külsőnk hat a belsőnkre, és fordítva.

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy egy új frizura, ruha vagy smink mennyire feldob, és új embernek érzed magad tőle. A divat csodás módja annak, hogy megmutassuk változatos külsőnket, amitől mi is és környezetünk is jól érzi magát!

Az emberek sokszor túl gyorsan alkotnak véleményt rólunk.

Ha valaki azt vallja, hogy nem érdekli mit visel, az is minden reggel kiválaszt valamit a szekrényéből, és ezzel képet mutat magáról a világnak. Ez is egyfajta kommunikáció, ami rólunk mesél.

 

Párkapcsolati tanácsadás

Életünkben az emberi kapcsolataink játsszák a legfontosabb szerepet, ez tesz minket boldoggá vagy boldogtalanná a mindennapokban.

Tudtad, hogy ahol a figyelem, ott az energia? Ezért érdemes csak azokat a kapcsolatokat fenntartani, amelyek pozitív energiával töltenek fel, és nem elszívják azt.
Tudtad, hogy 90%-ban olyanná válunk, mint az a 4-5 ember, akivel a legtöbb időt töltjük? Azok az emberek, akik jó kapcsolatot ápolnak embertársaikkal, boldogabbak, egészségesebbek, és tovább is élnek.

Tölts több időt azokkal, akiket szeretsz, szerezz új barátokat, erősítsd kapcsolatodat a meglévőkkel és a családoddal!

Persze nem mindig könnyű eligazodni az embereken, a kapcsolatok néha igen bonyolultak. Segítek abban, hogyan éld meg boldogabban a kapcsolataidat, hogy jobban ráláss, és tudatosan változtass azon, amit fontosnak tartasz.