Rólam

Néhány szó rólam

Vallom, hogy a tehetség, a lehetőség és a tapasztalat mindenkiben ott rejlik. Csak elő kell csalogatni, amit mindennapi rutinunk néha elrejt. Azért vagyok, hogy segítsek felfedezni a benned rejlő lehetőségeket. Az ügyfelek azért keresnek fel, mert változtatni szeretnének az életükön.
Segítek a hölgyeknek, hogy energikusan ébredjenek tele célokkal. Érezzék jól magukat a bőrükben, és azzal foglalkozzanak, amivel leginkább szeretnének az életben.
Én is megjártam a magam útját, és rájöttem, szeretnék segíteni azoknak, akik esetleg kételkednek abban, hogy az élet kerek is lehet  és élhetnek teljes és színes életet. Mert mint tudjuk, az élet nem főpróba.

Kész vagy arra, hogy energiával és önbizalommal felturbózva nézz szembe azzal, hogy az életed mely területén akarsz változást?

Életem során többször is volt lehetőségem külföldön élni; Ausztriában, Floridában, Kaliforniában és rövid ideig Írországban is. Ezek a tapasztalatok remek lehetőséget teremtettek a nyelvtanulásra, és ösztönöztek arra, hogy kilépjek a komfortzónámból. Megismerhettem más kultúrákat, és igyekeztem beilleszkedni az adott közösségbe, és a legjobbat kihozni az ott-tartózkodásból. Természetesen mindig nyitott szemmel jártam, érdekelt, milyen egy ország „utcaképe”, hogyan öltözködnek, mit esznek, hogyan viselkednek az adott ország lakói.

A sport az életem, a mindennapjaim fontos része. A sportolás számomra nemcsak esztétikai kérdés, hanem a fizikai- és a mentális egészség megőrzése szempontjából is nagyon fontos.
Érdekel minden, ami az egészséges életmódról szól, rengeteget olvasok erről a témáról. Ha szeretnél az egészséges életmód útjára lépni, ebben is nagy örömmel támogatlak. Abban hiszek, hogy minél több oldalról támogatjuk meg a változást, annál sikeresebb lesz az eredmény. Szenvedélyem, hogy szépítsem környezetemet, és a környezetemben lévő embereket.

Az egyetem elvégzése után remekül tudtam ötvözni a nyelvtanítást, és – két fiú édesanyjaként – az anyai teendőket. Angolul és németül is tudok segíteni, jelenleg pedig spanyolul tanulok. Gyermekeim felnőttek, a nyelvtanításból már csak az okozott örömet, hogy emberekkel foglalkozhattam.

Így váltottam, life coachként, valamint stílus- és párkapcsolati tanácsadóként tudok segítséget nyújtani.

Segítek, hogyan teljesedj ki az élet különböző területein, miközben jól érzed magad

Hidd el, ez nem lehetetlen, és nem is elérhetetlen!

Képzések, amelyeken részt vettem

Stylist képzés – Budapesti Divatiskola
Párkapcsolati Coach Képzés – Dr. Mészáros Ádám
Life Coach Képzés – Lemma Coaching – Wiesner Edit