Blog

Mi az, amit az érzelmileg erős, stabil emberek rendszeresen tesznek?

Milyen szokásokkal tartják fenn ezt az erőt?

  1. Fontos számukra a mindennapi testedzés, mert tudják. hogy a test és lélek között valóban kapcsolat van. Ezért fontos, hogy mozgásban, lendületben tartsd magadat, nem állhatsz le. Választhatsz bármilyen mozgásformát, fontos, hogy legalább 40 percig tartson, ha fiatal vagy, persze tovább is. A lényeg: mozogj!
  2. Mentális egészség, önismeret. Szánj időt magunkra! Képezd magad, tanulj! Tegyél napi szinten olyan dolgokat, amelyek örömet okoznak, figyelj oda magadra! Légy tudatában annak, hogy ki vagy, és mi tesz boldoggá! Lehet, hogy ma már teljesen más okoz örömet, mint öt évvel ezelőtt!
  3. Ápold társas kapcsolataidat! Társas lény vagy, a kötődéseid olyan fontosak, mint a levegővétel. Sokszor persze nem könnyű feladat eligazodni az emberi kapcsolatokon, de tedd meg az első lépést, találkozz másokkal, tartozz csoportokhoz! Ne a szociális médián keresztül, hanem igazi emberekkel beszélgess, akik támogatóak, és motiválnak! Fontos, hogy kik vesznek körül a való életben, mert te is hasonlóvá válsz egy bizonyos idő után. Légy nyitott az új kapcsolatokra!

Ha úgy érzed, támogatásra lenne szükséged a kihívásaid kezelésében, fordulj hozzám bátran.