Blog

Hogy lesz sikeres a randid?

Többé-kevésbé tisztában vagyunk azzal, mi tetszik a férfiaknak, igaz? Akkor jöjjön néhány gondolat arról, mi az, amit biztosan nem találnak vonzónak.

Idegesíti őket, ha egy hölgy a telefonján lóg, vagy túl sok szelfit készít. Egyszerűen nem engedi meg az egójuk, hogy ne velük foglalkozzunk. Tanács: ha a pároddal vagy, meg kell találnod az egészséges egyensúlyt a szelfik és aközött, hogy rá koncentrálsz. Szóval, ha randira mész, tedd félre a telefonod, vagy legalább halkítsd le, és figyelj a partneredre!

Visszataszítónak találhatják, ha nem ápolt a hölgy keze. Tanács: nem kell, hogy mindig vörös körömlakk virítson a körmeiden, már egy natúr körömlakk is hatásos lehet.

Nem szeretik a túl sok festéket! Furcsállják, mire jó a több réteg alapozó, ami nappali megvilágításban ráadásul kimondottan előnytelen is lehet. Tanács: szó sincs arról, hogy ne sminkeld magad! Sőt, kötelező egy randira vagy általában a csinos megjelenéshez. De a „kevesebb több” elvét érdemes itt is alkalmaznod. Óvatosan a túl sok hajpótlással is! Légy ízléses, és ne túl sok!

Nem értékelik, ha egy hölgy közönséges öltözékben mutatkozik nyilvános helyen! Bizony, az urak utálják, ha a várva várt hölgy úgy jelenik meg, mint egy „könnyű” nő. A férfiak szemében ugyanis a nő az ő meghosszabbításuk, saját maguk reprezentálása. Biztosan akad olyan is, akinek bejön a könnyű stílus, de mi, ugye, nem ezekre a férfiakra vágyunk. Tanács: öltözz mindig alkalomhoz illően, legyen az randevú vagy vacsora. Egy elegáns külsővel nem lőhetsz mellé. Ne vegyél fel túl rövid szoknyát, és a dekoltázsból se mutass túl sokat!

Nem találják szexinek, de nőiesnek sem, ha csúnyán beszél egy nő. Ha sokat káromkodik egy hölgy, inkább tűnik agresszívnek, mint kifinomultnak. Persze a 20-as éveinkben azt gondoltuk, menő lehet csúnyán beszélni, a lázadás része volt. Tanács: maradjon meg a férfi férfinak, te pedig finomnak és nőiesnek!

Ráadásnak 3+1 tipp, ami felkeltheti a férfiak figyelmét:

Önbizalom, magabiztosság. Persze, ha túl sok, az elrettentheti az erősebb nemet. Viszont, ha magabiztosan lépsz be egy terembe, mindenképp vonzóbb  leszel. Dolgozz magadon, ha még nem érzed, hogy elég önbizalommal rendelkezel!

Hiába viselsz dizájnerruhákat vagy drága táskát,  ha nincs meg az összhang, és hozzá a kellő kisugárzás. Ez nem a pénzen múlik.

Légy stílusos! Rengeteg szép nő van, de stílusos hölgyből nem sok! Viselkedj, öltözködj elegánsan, és tuti a siker a férfiaknál!

Ha általánosságok helyett személyre szabott tanácsadással szeretnéd javítani az életminőségedet, írj bátran!