Blog

10 nélkülözhetetlen ruhadarab 2020 őszére

Néhány tipp az őszre, melyeket követve naprakész lehet a megjelenésed:

1. Bátran vedd elő a blézereidet a szekrényből! Most mindegyik menő, lehet szűk, vagy oversize szabású, hordhatod övvel, ami kiemeli a derekad, vagy csak lazán.

2. A karamell színnel nem tévedhetsz idén.

3. Szexi lehetsz, ha állatmintás ruhát, kiegészítőt, vagy a bátrabbak állatmintás cipőt viselhetnek.

4. Egy kendő vagy poncsó bármelyik összeállításod feldobhatja.

5. Bőr vagy műbőr nadrág és szoknya. Jól kombinálhatod bármivel, lehetsz benne elegáns, vagy lezser, ha sportcipővel viseled.

6. A garbó nélkülözhetetlen darab erre az őszre. Míg nem áll be a hideg, hordhatsz háromnegyedes ujjút is.

7. A következő jól kombinálható ruhadarab a fehér blúz, megtalálod sokféle fazonban és anyagból. Betűrve, vagy kiengedve, elegáns külsőt kölcsönöz.

8. Nagyon népszerű a farmer is, lehet bő vagy szűk fazonú, sötét vagy világos színű. Sokan úgy tartják, hogy farmerben nem lehetünk elegánsak, de ez csak azon múlik, hogy mivel és hogyan viseljük.

9. Idén tuti befutó a piros szín, lehet narancs árnyalatú vagy élénk piros, ha szeretnél egy kicsit kitűnni a tömegből. Vidám darab lehet a ruhatáradban egy piros pulcsi, táska vagy kesztyű, a merészebbek vehetnek piros kabátot is. Piros rúzzsal garantált a siker a randin.

10. Örök és elmaradhatatlan darab a ceruzaszoknya, felveheted blúzzal és magas sarkúval a munkahelyedre, csizmával és pulcsival, ha vagányabb külsőre vágysz.

Ezek közül, ha csak néhányat beújítasz, trendi leszel idén ősszel is.

Ha az illusztráción kívül több segítségre vágysz, keress meg bátran!
Egy közös vásárlás alkalmával még többet kihozhatunk a külsődből.