MÉSZÖLY JÚLIA life coach, stílus- és párkapcsolati tanácsadó
Legyél te az életed főszereplője!
Néhány szó rólam...
Vallom, hogy a tehetség, a lehetőség és a tapasztalat mindenkiben ott rejlik. Csak elő kell csalogatni, amit mindennapi rutinunk néha elrejt. Azért vagyok, hogy segítsek felfedezni a benned rejlő lehetőségeket. Az ügyfelek azért keresnek fel, mert változtatni szeretnének az életükön.
Tovább olvasom
Szolgáltatásaim
1
Life coach
Azért vagyok, hogy segítsek felfedezni a benned rejlő lehetőségeket. Mert vallom, hogy a tehetség, a lehetőség és a tapasztalat mindenkiben ott rejlik. Csak elő kell csalogatni, amit mindennapi rutinunk néha elrejt. A coaching folyamat lényege, hogy előremutat, a probléma megoldására fókuszál, ellentétben a terápiával, ami a múlt sérelmeit boncolja és orvosolja.
2
Stílus tanácsadó
Hiszem, hogy a külső megjelenésünk szorosan összefügg a belsőnkkel, a lelkiállapotunkkal. A testünk, a lelkünk temploma, ezért szükség van mindkettő ápolására. Külsőnk hat a belsőnkre, és fordítva.
3
Párkapcsolati tanácsadó
Életünkben az emberi kapcsolataink játsszák a legfontosabb szerepet, ez tesz minket boldoggá vagy boldogtalanná a mindennapokban. Segítek abban, hogyan éld meg boldogabban a kapcsolataidat, hogy jobban ráláss és tudatosan változtass azon, amit fontosnak tartasz.
Galéria
Mészöly Júlia Life
A fényképeket készítette
Photograpy J. B.
Júliában határozott, rendkívüli szépérzékkel rendelkező szakembert ismertem meg. Segítségével visszatért az életkedvem , ismét NŐNEK érzem magam!
Szép Luca (Budapest)
Figyelmes és segítőkész, közvetlen személyiség! Rávezetett, hogyan használjam előnyösen a ruhatáramat, apróságokkal kiegészítve mennyire más módon, egyéniségemnek megfelelően tudom magam a világnak megmutatni.
Horváth Krisztina (Sopron)
Gyermekeim kirepültek, a párkapcsolatomban ürességet éreztem. Júlia segített átvészelni a nehéz időszakot. Rátaláltam ismét önmagamra, újra élvezem az életemet!
K. Mária (Budapest)
Viharfelhők gyűltek fölöttem, egyfolytában rohantam, és úgy éreztem, semmiben nem vagyok elég jó. Szétszórtságomnak és rossz hangulatomnak a családom kezdte kárát látni. Mészöly Júlia segítségével rájöttem, mi a fontos, és mi nem az, mivel kell foglalkoznom, és mivel nem. Önbizalmat és erőt kaptam a közös munka során. Köszönöm!
K.H. (Miskolc)
Boldog vagyok, és kiteljesedtem!
Horváth Katalin (Veszprém)